IMG_1114.JPG
Tema sastanka bila je međusobna suradnja i razmjena informacija o planiranim projektima razvoja

Dana 19. 4. 2018. godine u sjedištu Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine u Mostaru održan je sastanak predstavnika Međunarodnog aerodroma Sarajevo i BHANSA-e. Na čelu izaslanstava su bili direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo g. Armin Kajmaković i direktor Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH g. Davorin Primorac.

Tema sastanka bila je međusobna suradnja i razmjena informacija o planiranim projektima razvoja. Međunarodni aerodrom Sarajevo je pokrenuo novi investicijski ciklus, a najvažnije aktivnosti su nadogradnja i proširenje terminalne zgrade te sanacija poletno – slijetne staze.  Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi planira izvršiti analizu i rekonstrukciju kontrolnog tornja na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, a navedeno je i da će 5. prosinca 2019. godine BHANSA preuzeti kontrolu cjelokupnog zračnog prostora Bosne i Hercegovine.

Direktor BHANSA g. Davorin Primorac je istaknuo da sa zadovoljstvom možemo reći da BHANSA uspješno ispunjava sve svoje obveze te da stojimo na raspolaganju Međunarodnom aerodromu Sarajevo u svim pitanjima koja se tiču poboljšanja kapaciteta i kvaliteta njihovih usluga, a koje zahtijevaju međusobnu suradnju.

Vijesti Novosti


icon Natječaji i tenderi Javne nabave | Natječaji

icon Organizacijske jedinice BHANSA-e