INTERVJU – konkurs za stipendiranje i stručno osposobljavanje za kontrolore zračnog saobraćaja
Predmet: INTERVJU – konkurs za stipendiranje i stručno osposobljavanje za kontrolore zračnog saobraćaja (obavještenje) 6. novembar 2015

Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine obavještava sve kandidate koji su aplicirali na konkurs za stipendiranje i stručno osposobljavanje za kontrolore zračnog saobraćaja, a koji su zadovoljili kriterije medicinskog pregleda da posljednja faza konkursne procedure – INTERVJU, počinje od mjeseca novembra, 2015. godine.,

Svi kandidati koji su prošli dosadašnja testiranja iz engleskoj jezika, FEAST I i FEAST II, te koji su prošli medicinske testove, biti će pozvani na finalni intervju; a trebaju znati sljedeće informacije.

Intervju će se održati u prostorijama sjedišta Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine, na adresi Ortiješ b.b. Mostar.

Svi kandidati su dužni sa sobom ponijeti ličnu kartu, zbog identifikacije.

Zbog odvijanja intervjua u grupama svi kandidati će biti posebno  obavješteni, i to minimalno sedmicu dana prije testiranja, telefonski i putem mejla.

Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine čestita svim kandidatima koji su došli do posljednje faze.

 

Obavijest možete preuzeti OVDJE

Vijesti Novosti


icon Natječaji i tenderi Javne nabavke | Natječaji

icon Organizacijske jedinice BHANSA-e