IMG_1114.JPG
Тема састанка била је међусобна сарадња и размјена информација о планираним пројектима развоја

Дана 19.04.2018. године у сједишту Агенције за пружање услуга у ваздушнојпловидби Босне и Херцеговине у Мостару одржан је састанак представника Међународног аеродрома Сарајево и BHANSA-е. На челу делегације су били директор Међународног аеродромаСарајево г.  Армин Кајмаковић и директор Агенције за пружање услуга у ваздушној пловидби БиХ г. Даворин Приморац.

Тема састанка била је међусобна сарадња и размјена информација о планираним пројектима развоја. Међународни аеродром Сарајево је покренуо нови инвестицијски циклус, а најважније активности су надоградња и проширење терминалне зграде,те санација узлетно – слетне стазе.  Агенција за пружање услуга у ваздушнојпловидби планира извршити анализу и реконструкцију контролног торња на Међународном аеродрому Сарајево, а наведено је и да ће 5. децембра 2019. године BHANSA преузети контролу цјелокупног ваздушногпростора Босне и Херцеговине.

Директор BHANSA-ег. Даворин Приморац је истакао да са задовољством можемо рећи да BHANSA успјешно испуњава све своје обавезе те да стојимо на располагању Међународном аеродрому Сарајево у свим питањима која се тичу побољшања капацитета и квалитета њихових услуга, а које захтијевају међусобну сарадњу.

Вијести Новости


icon Конкурси и тендери Јавне набавке | Конкурси

icon Организационе јединице BHANSA-е